29 противопожарни автомобила с около 70 служители ще бъдат разположени пред

...
29 противопожарни автомобила с около 70 служители ще бъдат разположени пред
Коментари Харесай

Противопожарни автомобили ще бъдат разположени пред големите храмове около Великден

29 противопожарни автомобила с към 70 служители ще бъдат ситуирани пред най-големите храмове в София, Бургас, Видин, Ловеч, Монтана, Перник, Пловдив, Сливен, Хасково и Шумен. Това оповестиха през днешния ден от Министерство на вътрешните работи на конференция, на която бяха показани предприетите действия за гарантиране на сигурността в дните към Великден, съобщи БГНЕС.

1818 инспекции е направила пожарната в църкви, хижи и хотели по отношение на предстоящите празници. На църковните чиновници са дадени наставления и препоръки за попречване възникването на пожари. Три акта за административни нарушавания са били издадени на храмове

Във връзка с упования засилен трафик по граничните контролно-пропускателни пунктове на страната е основана организация. Установено е и взаимоотношение със чиновници на пунктовете на прилежащите ни страни. Властите чакат по-голяма активност на придвижването на българо-турската граница.

До 30 хиляди пътни транспортни средства минават границата сред България и Турция съботно-неделните дни, прецизираха от Министерство на вътрешните работи. Другата натоварена граница е тази с Гърция. Ежедневно и през почивните дни на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата минават към 8 хиляди лица и 5 хиляди транспортни средства.

По границите с Румъния, Сърбия и Северна Македония също може да се следи по-интензивен трафик по празниците поради отпадане на рестриктивните мерки свързани с COVID-19. Гранична полиция призоват пътуващите авансово да се осведомят за натовареността по граничните пунктове.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР